torstai 18. syyskuuta 2014

Saippuaa

Illalla tein saippuoita valmiista saippuamassasta. Purkissa oottaa vielä lipeä ja rasvat ja niitäkin olis tarkotus testailla. Tästä massasta oli helppo näin ensikertalaisen kokeilla ja ihania saippuoita tulikin. Valkoiseen satsiin laitoin massan lisäksi vaniljansiemeniä ja vaniljamyskiaromia. Punertavaan pelkkää vaniljaa ja survottuja puolukoita sekä pastaväriä. Näillä peseskellään jonku aikaa ;)

Tarvikkeet tilasin täältä.6 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköisiä. En ole koskaan kokeillut tehdä itse saippuaa. Tuo on varmasti mielenkiintoista puuhaa. Ja kiva käyttää itse tehtyä saippuaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näitä on tosi mukava tehä, kun vain mielikuvitus on rajana. Saa kauniin ja houkuttelevan näköisiä.

   Poista
 2. Itsetehdyt saippuat ovat niin kauniita! Niin nämäkin, ihanat sävyt. Minun äitini on näitä väsäillyt, itse en ole vielä kokeillut. Varmasti ihan mukavaa puuhaa. Edellisen postauksen karvaturrit ovat niin valloittavia <3! Olen itse kasvanut lehmätilalla lapsuuden, joten kyllä näitä on ihana aina katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkään minäkin näistä! :)
   Lehmien seurassa voisi kyllä viettää tunnin jos toisenkin, sillä niiden puuhia ei koskaan kyllästy seurailemaan <3

   Poista
 3. Minäkin löysin blogiisi lueskelemaan. Herkullisen näköisiä saippuoita, jos niin voi sanoa. ;) Kauan olen suunnitellut saippuan tekemistä mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Jospa tänä syksynä onnistuisi. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Ja tekstin perusteella varmasti hyväntuoksuisiakin! :)

  VastaaPoista