lauantai 13. syyskuuta 2014

Mekkoa ja tunikaa

Vihdoin eilen sain viljamin puodin kangaspaketin ja sormet syyhyten heitin äkkiä kankaat pesuun, että pääsen ompeleen :) 

Kuopukselle tein mekon OB papana kaavalla, jota muokkailin. Koko noin 92cm, vielä tyttö saa kasvaa ennen kuin tämä mekko on sopiva. Pitkillä hiharesoreilla, että vielä on kasvunvaraa.


Kankaat siis viljamin puodin kuokkavieras joustogollege ja trikoo.
Tykkään tuosta kuokkavieraasta, vaikka ei mun tyylinen kangas olekaan, niin jokin siinä kovasti viehättää..


Pääntieresorin ompelin vaihtelun vuoksi siksakilla. Saa nähä miten käytössä kestää.

Esikoiselle tunika vapaapäivä trikoosta, joka oli tosi ohkasta. Kaava OB peruspaita muokkauksilla koossa 116cm.
Hihansuuresorit tein ipanapin ohjeella rullaava kanttaus. Näyttää tosi kivalta ja tällä vois jatkossaki tehä.4 kommenttia:

 1. Viljamin puodilla on kauniita kuoseja, olet tehnyt näistä sievät vaatteet! Tähtikuosi sopii tuohon ekaan mekkoon, ja vaaleanpunainen toimii harmaan kanssa. Rullaavaa kanttausta en ole ehtinyt kokeilemaan, vieläkään. Se on sellainen mukavasti erilainen lisä vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on tosi nättejä kuoseja. Hattarakekkerit jäi minua kovasti harmittamaan ku en ehtiny tilata. Tuo rullaava kanttaus on kyllä tosi kivan näköinen ja helppo tehä. Suosittelen kokeilemaan :)

   Poista
 2. Voi kun kauniita vaatteita. Tykkään tuosta erilaisesta resorirullauksesta. Aikeissa joskus testata sellaista. Kankaiden sävyt on niin hyvät, tykkään :)

  VastaaPoista