torstai 1. toukokuuta 2014

Hauskaa Vappua!!

Meillä on juhlittu keskimmäisen synttäreitä. Ihana laittaa koristeita ja samalla vappua kotiin. Sima on vielä tekeytymässä ja saa nähä ehtiikö käydä ollenkaan ;)

Hauskaa Vappua teille!!!


Muutaman viikon ollaan tutustuttu ylämaankarjaan. Kerrassaan ihania ja valloittavia eläimiä.
Näistä johtuu blogini hiljaisuus. Kahta vasikkaa ootellaan vielä syntyväksi ja sitten niitä juokseekin kolme meijän pellolla :) Kauan odotettu unelma on täyttynyt <38 kommenttia:

 1. Kauniit koristeet! Ylämaankarja on tuttua lähinnä lautasella. Ihania eläimiä, tykkään niiden hellyttävästä ulkomuodosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ne hellyttäviä näöltään sekä luonteeltaan. Niin lempeitä. Tämä sarvipää antaa harjata ja rapsuttaa, mutta toiset on vielä hiukan arkoja. Leipää tulevat kaikki kädestä syömään.

   Poista
 2. Oi, teillä on tosi upea talo! Ihanaa vanhaa hirttä näkyvissä! Oletteko muuten käsitelleet noita tumman ruskeita hirsiseiniä jollakin, vai ovatko ihan luonnostaan tummuneet noin kauniisti?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maria! Seinät on ollut reilu satavuotta sitten kymmeniä vuosia pelkällä hirrellä ja saaneet kauniin patinan. Myöhemmin peitetty pinkopahvilla ja jälleen meidän kodissa puhtaalla hirrellä. Minusta tämä harmahtava sävy tuo ihanan tunnelman kotiimme <3

  VastaaPoista
 4. Mahtavia eläimiä olette saaneet. Ihana kun pienet siinä ovat silittämässä sarvipäätä. Mekin haaveillaan kotieläimistä, lampaista ja kanoista. :)

  VastaaPoista