perjantai 28. helmikuuta 2014

Pitsiä ja tuunausta

Vihdoin innostuin kokeilemaan tärkättyä pitsikulhoa. Pikkuisen liinan virkkasin omasta päästä ja ilmapallon päälle tärkkäsin vesiliimaseoksella. Yön annoin kuivua ja varovasti irrottelin pallon päältä pois. Tuli tosi kestävä.


Ruusut tehty paksummasta piirrustuspaperista. Pinterestistä ohje näihin.


Tämä suloinen kori lähti halpa-hallista mukaan :)


Uusin tuunaukseni. Sain kotoani lasten pirttikaluston ja hioin ja maalasin sen hempeän vaaleansiniseksi. Toinen penkki puuttuu, mutta menee se näinkin. Pöytä oli ennen puunvärinen, jossa oli lakka päällä, tämän ilme muuttui ihan täysin, kun maalasin. Tästä tuli ihana ja sopii hyvin vaaleanpunaisen lattian kans :)

3 kommenttia:

 1. Tulin tänne vastavierailulle, kiva blogi sulla! :)Teillä taitaa olla vanhat lankkulattiat, ihanat. Laitappa joskus kuvia talostanne, tällä hetkellä kiinnostaa kaikki siirretyt talot..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Juu on meillä vanhan tyyliset lankkulattiat.
   Voi ku oliski aidot vanhat :) Muuttuu nämäkin onneksi ajan myötä. Ihanasti on jo kulunut ja olis tarkotus alkaa kohta lattioita kuuraamaan ;)

   Poista
  2. Meillekin tulee uudet lankkulattiat, kun ei saatu talokaupoissa kuin hirsikehikko. Aikani kyttäsin myyntiin tulevia vanhoja lankkulattioita, mutta harvoin tuli ja niin pieniä määriä, että lopulta tilattiin sahalta uudet lankut. Ja kyllähän uudetkin saa patinaa pintaansa ajan kanssa. :)

   Poista